Cel mai eficient remediu împotriva mucegaiului: înlătură ciuperca eficient și are un miros plăcut


Baia este locul în care ne curățăm corpul, iar împreună cu el și gândurile. De aceea curățenia și prospețimea este foarte importantă, iar fiecare persoană trebuie să aibă grijă de camera de baie. Însă, indiferent cât de mult ne-am strădui să menținem curățenia, în unele colțuri mai greu accesibile poate apărea mucegaiul.

În comerț putem găsi foarte multe produse de curățare, însă componența lor nu este una dintre cele mai sănătoase. Folosirea acestor produse poate afecta pielea, plus ele au un miros înțepător. Din acest motiv, echipa noastră vă recomandă o rețetă preparată în condiții casnice. Aceasta va îndepărta orice urmă de mucegai din baie, va îndepărta murdăria și bacteriile. Mai mult, nu va influența în nici un fel sănătatea dvs.

Remediu împotriva mucegaiului și a ciupercilor

Ingrediente

2 lingurițe de ulei de arbore de ceai
2 pahare de apă
1 linguriță de alcool

Mod de preparare și utilizare

1. Turnați toate ingredientele într-un pulverizator și agitați-l bine.

2. Pulverizați soluția pe suprafețele necesare și lăsați-o să acționeze 10 minute.

3. Apoi clătiți în mod obișnuit.

Uleiul de arbore de ceai este un dezinfectat foarte puternic, iar alcoolul ajută la dizolvarea acestuia, precum și îndepărtează bacteriile. Această soluție are un miros ușor care se dispare foarte repede.

De asemenea, drept remediu împotriva mucegaiului, puteți folosi oțetul, însă menționăm că mirosul lui va persista mai mult timp.

Acum veți avea o baie curată și cu un miros plăcut!

sursa: fasingur.info


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile