otet in masina de spalat

Ce poți folosi în mașina de spălat în loc de înălbitor


Nu folosiți înălbitor în mașina de spălat – folosiți acest ingredient.

Nu este întotdeauna ușor să obțineți haine parfumate, perfecte și fără pete după spălarea lor în mașina de spălat. De fapt, înălbitorul este adesea folosit tocmai pentru a fi sigur că poate îndepărta petele de pe o îmbrăcăminte și o face mai strălucitoare în același timp.

Cu toate acestea, înălbitorul, după cum bine știți, este un produs chimic și, ca atare, poate fi dăunător sănătății dumneavoastră. Mai mult, pe termen lung se poate dovedi și dăunător pentru îmbrăcăminte tocmai pentru că poate deteriora ireversibil fibrele.

Deci ce se poate face? Este posibil să înlocuim înălbitorul cu un produs mai natural, dar în același timp eficient? Bineînțeles că da și dacă ești curios să afli cum trebuie doar să continui să citești.

Iată produsul natural pe care il poti folosi fara teama.

Produsul natural pe care îl puteți folosi pentru a înlocui înălbitorul în mașina de spălat este pur și simplu oțetul. Inlocuirea inalbitorului cu otet este o alegere ecologica dar si economica tocmai pentru ca in supermarketuri este posibil sa achizitionezi acest produs la preturi mult mai mici.

În timpul spălării rufelor, folosirea oțetului poate fi fundamentală tocmai pentru că are capacitatea de a revigora culorile. Pentru a obține rezultatul dorit, turnați o jumătate de cană de oțet pe haine înainte de a le pune în tamburul mașinii de spălat. Astfel vei putea proteja culorile si nu vei avea nicio sansa sa vezi reziduuri de sapun.

În plus, oțetul poate înmuia hainele. Pentru a face acest lucru, adăugați pur și simplu oțetul în timpul clătirii. Rufele tale vor fi chiar mai moi decât atunci când folosești balsamuri chimice.

Pentru a da mai multă luminozitate articolelor albe, adăugați pur și simplu o jumătate de cană de oțet în timpul clătirii, evident doar cu articolele albe .

Pe lângă faptul că vă ajută hainele, oțetul poate îndeplini și alte funcții. Mai jos veți găsi tot ce trebuie să știți.

Elimina petele si mirosurile neplacute folosind otet

In primul rand trebuie sa stii ca otetul este perfect pentru a fi folosit in masina de spalat rufe pentru a putea indeparta petele si mirosurile neplacute .

Pentru a elimina petele de fum și mucegai, care sunt de obicei mirosuri foarte puternice, folosiți o jumătate de cană de oțet în timpul ciclului de clătire. In acest fel rufele vor fi foarte proaspete si super parfumate.

Pentru a îndepărta petele, pe de altă parte, trebuie doar să pretratezi. De fapt, trebuie să-l turnați într-un recipient de pulverizare și apoi să pulverizați oțetul direct pe pata de tratat. Amintiți-vă că trebuie să lăsați oțetul pe pată timp de aproximativ 10 minute. Puteți apoi să puneți haina în mașina de spălat și să activați spălarea specifică pentru îmbrăcămintea în cauză.

Chiar si cele mai incapatanate pete precum cele de cafea sau vin vor fi indepartate cu usurinta.

Aflați cum să vă curățați mașina de spălat cu oțet

Vi se poate părea ciudat, dar oțetul este un prieten capabil să curețe chiar și mașina de spălat. Datorită oțetului puteți curăța aparatul îndepărtând cu ușurință reziduurile de murdărie sau calcar care, în timp, îl pot deteriora și îl pot face inutilizabil.

Acum trebuie doar să vă suflecați mânecile și să începeți curățarea.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile