soareci in casa

Ce atrage cel mai mult șoarecii în casă? Și cum să îi ții la distanță


De ce sunt cu adevărat atrași șoarecii din casă? Acesta este un ingredient de păstrat ascuns și este mereu pe toate mesele.

Șoarecii intră în casă doar dacă știu că vor găsi un mediu confortabil plin de hrană ușor de obținut. Acest animal este inteligent și nu face un pas fără să-și studieze mai întâi mișcările bine. Acolo unde este un pericol sau ceva care l-ar putea speria nu se va arata, in timp ce pentru cei care lasa mancare pe masa sau in camara va incerca sa o obtina. Cuvântul cheie pentru a nu îi avea în casă este igiena împreună cu ordineaExistă un ingredient în special pe care le place să mănânce și este mereu pe toate mesele: să aflăm împreună despre ce este vorba.

Mâncare care atrage șoarecii în casă

Nu sunt puține de spus, șoarecii din casă pot ajunge în orice moment pentru că știu că au la dispoziție mâncare ușoară. Dacă nu curățați podelele de firimituri și nu curățați masa înainte de a merge la culcare, este posibil să primiți o mică vizită de la ei.

În cele mai multe cazuri, ei sunt atrași de acest lucru în special:

  • Șoarecii sunt atrași în mod notoriu de brânză. Dacă este lăsată accesibil, le-ar putea atrage atenția;
  • Cerealele uscate, cum ar fi porumbul sau grâul, sunt gustoase pentru șoareci. Asigurați-vă că depozitați aceste alimente în recipiente sigilate;
  • Chiar și pâinea proaspătă poate atrage șoarecii și trebuie păstrată în siguranță;
  • În timp ce șoarecii preferă alimentele bogate în amidon, cum ar fi cerealele și pâinea, ei pot fi, de asemenea, atrași de fructele și legumele descoperite.
  • Șoarecii pot fi atrași de resturi de mâncare sau resturi care nu sunt eliminate în mod corespunzător. Este important să aruncați deșeurile alimentare în recipiente închise;
  • Dacă hrăniți păsările în aer liber, semințele care cad pe pământ pot atrage șoarecii. Încercați să limitați căderea semințelor sau folosiți hrănitori pentru păsări care reduc riscul accesului șoarecilor.

Mâncarea pe care o iubesc cel mai mult este dulce, bogată în zahăr și moale, chiar mai bună dacă cu bucăți de fructe sau ciocolată. Este un aliment mereu prezent pe mese si trebuie avut grija sa se elimine firimiturile si sa se inchida ceea ce a ramas in interiorul recipientelor sigilate.

Remedii naturale pentru a ține șoarecii departe

Există câteva remedii naturale care ar putea ajuta să țină șoarecii departe. Este întotdeauna mai bine să nu folosiți metode care le-ar putea dăuna sau duce la moarte, respectând natura și animalele în orice fel cu ciclul lor de viață și funcționarea.

Unele uleiuri esențiale au un miros neplăcut pentru șoareci. Puteți aplica sau distribui picături de ulei esențial de mentă, rozmarin, lavandă sau chili în locuri strategice, precum colțuri, crăpături sau pasaje pentru șoareci. Chiar și mirosul de citrice, precum portocalele sau lămâile, poate fi neplăcut pentru șoareci. Va fi suficient să aranjați cojile de citrice în puncte strategice.

Puteți folosi, de asemenea, pudră de chili, care conține o substanță numită capsaicină, care poate fi iritantă pentru șoareci. Întotdeauna să fie răspândită în puncte strategice. Să nu uităm de puterea frunzelor de dafin, al căror miros este neplăcut pentru șoareci.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile