pasta de dinti si detergent

Amestecul pe bază de săpun de vase și pastă de dinți pentru curățarea oalelor. Cum se folosește


Știați că punând două produse împreună obțineți ceva incredibil? Multe gospodine au început să facă asta, încearcă și tu! Să aflăm ce produse să combini și de ce!

Știai că multe gospodine amestecă două produse pe care le folosești în fiecare zi pentru a obține unul pe care îl poți folosi pentru a face multe lucruri prin casă? Multe gospodine o fac si ele si sunt multumite de rezultat. Haideți să aflăm ce produse trebuie să amestecați împreună și ce puteți face cu ele!

Multe gospodine au combinat săpunul de vase și pasta de dinți

Amestecând săpunul de vase și pasta de dinți, obțineți un amestec spumos pe care îl puteți folosi pentru atâtea lucruri prin casă. Iată cum se prepară amestecul:

  • Ia un bol;
  • Turnați 150 ml de săpun de vase înăuntru;
  • Adăugați o linguriță de pastă de dinți.

În acest moment luați o lingură și amestecați cu grijă, astfel încât cele două produse să se amestece bine. Odată ce ai amestecul, îl poți folosi pentru treburile casnice. De altfel, este potrivit pentru îndepărtarea petelor de pe haine, pentru curățarea suprafețelor și îndepărtarea murdăriei fără a le zgâria și pentru a desfășura multe alte activități acasă, obținând rezultate impecabile. Acest amestec este un produs ieftin și vei folosi doar ceea ce ai prin casă pentru a-l prepara.

amestec cu detergent de vase si pasta de dinti

Bicarbonat de sodiu și apă caldă pentru a întări amestecul

Pentru a spori amestecul obtinut si a obtine un detergent de vase si mai eficient si pentru a curata alte suprafete, iata ce adauga gospodinele:

  • Luați 150 ml de apă caldă și puneți-o într-un pahar;
  • Adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu;
  • Se amestecă bine și se toarnă soluția în amestecul pregătit mai devreme.

Se amestecă cu grijă toate ingredientele și se transferă soluția obținută într-o sticlă, turnând-o în interior cu o pâlnie pentru a nu ieși. Inchideti sticla cu capacul si veti fi obtinut un amestec economic, dar eficient pentru a curata orice suprafata la perfectiune si a o face stralucitoare.

De asemenea, puteți folosi soluția obținută pentru spălarea vaselor și a ustensilelor, cu certitudinea de a îndepărta orice urmă de murdărie și grăsime, chiar și pe cele mai încăpățânate.

Puteți testa detergentul punându-le într-un vas de plastic. De asemenea, puneți o foaie de hârtie absorbantă înăuntru și clătiți cele două componente împreună, scuturând vasul după ce ați pus capacul.

Lasati sa actioneze cateva minute si dupa ce s-a format o spuma buna indepartati bucata de hartie absorbanta si clatiti recipientul sub jet de apa, veti vedea ca va fi foarte curat si vor fi disparut si mirosurile neplacute.

Multe gospodine folosesc detergentul obtinut pentru oale

După cum ați văzut, grăsimea a dispărut din recipientul de plastic și la fel se va întâmpla și cu vasele. Puteți spăla cu acest detergent obținut prin amestecarea săpunului de vase obișnuit și a pastei de dinți, apoi adăugând bicarbonat de sodiu.

De fapt, chiar și tigăile pot fi grase și pline de grăsime. Aplicați o cantitate mică din soluția obținută, așa cum fac multe gospodine, și treceți un burete peste oală, frecând ușor și fundul. Clătiți apoi vasul sub apă și veți vedea cât de spumos va fi.

Alte utilizări ale detergentului obținut de la gospodine

Sunt multe utilizări pe care le poți face cu acest detergent, multe gospodine o fac. De exemplu, puteți curăța ceștile când pete de cafea sau ceai. Detergentul are o putere excelentă de îndepărtare a petelor și în câteva clipe cupele vor străluci.

Excelent și pentru curățarea sticlei cuptorului, este suficient puțin produs, frecați cu un burete și îndepărtați toată murdăria. Sticla va fi foarte curată și strălucitoare!


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile