prosoape albe fara inalbitor

Albirea prosoapelor fără înălbitor cu ajutorul soluțiilor naturale


Una dintre cele mai frecvente probleme casnice este îngălbenirea prosoapelor. Pentru a le albi folosim cu adesea înălbitor. Dar știi ca poți să albești prosoapele fără el? Există un truc sigur care le va face să arate din nou ca noi: să aflăm mai multe.

În timp, prosoapele capătă un aspect cu adevărat neplăcut. Cu siguranță este și vina spălării greșite, dar cum le putem face să arate din nou ca noi? Remediile bunicii nu gresesc niciodata, de fapt, pentru a le face din nou albi, exista o metoda infailibila pe care foarte putini o cunosc.

Nu veți avea nevoie de înălbitor, ci de diferite ingrediente pe care le puteți găsi cu ușurință acasă. După ce ai citit acest articol nu te vei mai putea descurca fără ele și vei începe să le speli fără înălbitor. O adevărată descoperire atât pentru portofel, cât și pentru mediu. Știi cum să o faci? Nu-ți face griji: hai să aflăm mai multe.

Cum să albiți prosoapele în câțiva pași

Prosoapele sunt obiecte pe care le folosim zi de zi pentru a usca corpul, tocmai din acest motiv, pe termen lung se uzeaza si isi schimba cat de cat ai clipi aspectul. Unele se întăresc, altele se îngălbenesc sau mai rău, se pătează. În ciuda spălării continue, acestea nu revin la fel de noi ca înainte. 

Dar există de fapt o metodă care nu te va lăsa să greșești și rezultatul va fi cu adevărat uimitor. Vei avea nevoie de foarte puține ingrediente naturale care sunt ieftine și prosoapele tale vor deveni din nou foarte albe: hai să aflăm cum să o faci. 

Trucul infailibil pentru prosoape foarte albe

bicarbonat de sodiu in masina de spalat

Unul dintre ingredientele cheie este bicarbonatul de sodiu. O componentă utilizată pe scară largă în treburile casnice. Pentru a vă albi prosoapele, va trebui să dizolvați 4 linguri de bicarbonat de sodiu într -un lighean cu apă fierbinte și să scufundați țesătura. Lăsați prosopul înmuiat peste noapte și apoi continuați cu spălarea în mașina de spălat. 

O altă substanță este oțetul și procedura este identică cu cea a bicarbonatului. În plus, te-ar putea ajuta și acidul citric, care este unul dintre cele mai eficiente, dar și simple componente. Sau, percarbonat de sodiu care este considerat un înălbitor natural și poate fi folosit cu apă la temperaturi ridicate, adică peste 30°. 

Evident ca nu poate lipsi lamaia, foarte utila in curatenia casei, vei avea nevoie doar de doua felii din acest citric pentru a face prosoapele mai albe decat inainte. În fine, ultimul remediu ar fi cel al peroxidului de hidrogen.

Doar adăugați o lingură de peroxid de hidrogen în mașina de spălat și continuați cu spălarea, astfel veți avea prosoape foarte albe și parfumate parcă ar fi noi. Ce crezi? Spune-ne parerea ta despre aceasta metoda, cu siguranta este o alegere ecologica si te va economisi multi bani. 


5 1 Voteaza
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Șărban Lenuța
Șărban Lenuța
10 luni in urma

Mulțumesc pentru informații! Sănătate multă!