cum sa alegi pepenele verde

5 trucuri pentru a alege pepenele verde perfect de fiecare dată!


Se pare că în mod constant mă trezesc educand oamenii despre cum să aleagă pepenele verde perfect. Când sunt la magazin, uitându-mă prin pubele de pepene, sunt adesea întâlnit de numeroși indivizi care mă întreabă ce caut.

De fapt, a alege pepenele perfect nu este atât de greu pe cât pare. Poate că va fi nevoie de puțină căutare la magazin, dar rezultatul final este că veți avea un pepene verde delicios, dulce, roșu închis și cu pulpă tare din când în când.

Folosirea acestor trucuri pentru a alege pepenele verde vă va asigura că fructele dumneavoastră sunt perfect coapte și gata de mâncare. Consumul de fructe coapte și gata va asigura o mai bună absorbție și digestibilitate, oferind astfel maximum de nutrienți celulelor din organism.

Beneficiile pentru sănătate ale pepenei verzi sunt, de asemenea, numeroase, făcându-l fructul perfect de consumat aproape în orice perioadă a anului (deși ora de vară este cea mai bună perioadă pentru pepene verde! Evit aproape întotdeauna să iau pepeni de la băcănie iarna).

Pepenele verde poate ajuta la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și osoase (mulțumită licopenului), iar conținutul de citrulină ajută la reducerea acumulării de grăsime în celulele noastre adipoase. Pepenele verde este, de asemenea, incredibil de bogat în antioxidanți, care ajută la reducerea inflamației și la neutralizarea radicalilor liberi.

Rinichii beneficiază și ei de consumul de pepene verde. Pepenele verde este un diuretic natural, care ajută la creșterea fluxului de urină și scapă de orice retenție de sodiu în exces din organism (la revedere greutatea neplăcută a apei!).

Sfaturi pentru a alege pepenele verde PERFECT de fiecare dată

Destul de beneficiile pe care le are pepenele verde pentru sănătate, iată 5 moduri de a alege pepenele perfect de fiecare dată! Combină toate cele 5 sfaturi și vei avea cel mai delicios pepene verde pe care l-ai încercat vreodată!

1. Pata galbena

cum sa alegi pepenele verde

Cei mai mulți oameni cunosc acest sfat și anume caută o pată galbenă pe pepene verde. Acesta este, de asemenea, cunoscut ca un loc de câmp și este o pată de culoare deschisă care indică locul în care pepenele verde a fost așezat pe pământ. Se dezvoltă pe măsură ce fructul se coace, așa că dacă pata câmpului este foarte mică, sau nici măcar nu este vizibilă, nici nu vă gândiți să cumpărați acel pepene (fructul a fost cules cu mult înainte de a fi gata de a fi, ceea ce înseamnă că cu siguranță nu este copt) sau destul de dulce. Pepenele verde perfect va avea o pată mare, gălbuie închisă.

2. Vergeturile usor lemnoase

Ați văzut vreodată chingi pe pepeni verzi? Ar putea părea ca un material gros, maro, care se întinde ca o pânză de păianjen pe o parte a pepenilor. Aceasta înseamnă că pepenele tău va avea un gust delicios. Pânza este creată ca rezultat al polenizării albinelor în stadiile incipiente. Cu cât polenizarea este mai mare, cu atât fructul va fi mai dulce și veți vedea mai multe țesături.

3. Punctul negru

pepene verde cum sa alegi

Acesta, de obicei, îi descurajează pe oameni să cumpere pepene verde, când de fapt poate fi un semn revelator că pepenele verde va fi ridicol de dulce și de delicios. Dacă vezi globuri mici, tari, negre care ies din pepene, este vorba pur și simplu de zaharuri concentrate care ies din pepene, ceea ce indică dulceața! Mereu merg pe pepenii verzi cu globuri negre tari – sunt un semn grozav că pepenele tău va avea un gust foarte dulce!

4. Greutate și dimensiune

Când alegeți un pepene verde (sau orice pepene galben), asigurați-vă că alegeți unul care să se simtă greu pentru dimensiunea sa. Cu cât pepenele este mai copt, cu atât se va simți mai greu. De asemenea, încercați să alegeți pepeni de mărime medie, în loc de pepeni mici (care probabil nu au avut timp să se coacă) sau pepeni masivi (care s-au copt probabil prea mult și acum au carne mai moale pe interior. ).

5. Sunetul

Acest truc este sigur. Este sfatul numărul unu la care merg atunci când aleg un pepene verde delicios. Tot ce trebuie să faci este să iei un pepene verde, să-l ții aproape de ureche și să bati în el în același timp. Dacă scoate un sunet gol (aproape ca și cum ai asculta vibrații înalte în apă), atunci este un semn sigur că pepenele este copt și gata. Dacă, totuși, pepenele emite un sunet care sună „plin” (o vibrație profundă, cu sunet dens, care nu este „ușoară”) – nu este încă gata.

Tehnica de ciocănire poate dura ceva timp pentru a te obișnui, dar este o modalitate sigură de a te asigura că pepenele tău este perfect (doar ține minte – mai înalt este mai bine, în timp ce mai dens, mai joasă nu este la fel de optim). Folosesc această metodă tot timpul și, ori de câte ori tai pepenele, aproape că explodează cu câtă presiune este înăuntru! Abia ating cuțitul de carcasa exterioară și BAM! Pur și simplu se deschide imediat – acum este un pepene verde bun!


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile