Frustrated man screaming from despair shows smartphone with cracked display. Millennial man is upset by breakdown of gadget. Sad man holds broken mobile phone.

5 sfaturi de top pentru a elimina zgârieturile de pe ecranul unui telefon


Cu excepția cazului în care ați lipit o peliculă de sticlă călită ca protecție pe ecranul smartphone-ului dvs. (caz în care va trebui doar să o schimbați), este nevoie doar de puțină stângăcie sau de o utilizare neglijentă pentru ca vederea să fie acoperită de zgârieturi. Mica ta bijuterie de tehnologie își pierde apoi strălucirea și poate începe să funcționeze mai puțin bine atunci când este atinsă. Din fericire, atâta timp cât zgârieturile sunt superficiale, există modalități de a le reduce, sau chiar de a le elimina complet de pe ecran. Consultați aceste tehnici (în mare parte inspirate de trucurile bunicii pentru zgârieturi ușoare pe lentilele din sticlă sau ochelari ) care vă vor menține telefonul în stare bună pentru mai mult timp. 

Pe de altă parte, rețineți că pentru zgârieturi și crăpături adânci, aceste metode evident ar putea să nu fie suficiente… Cu toate acestea, merită să le încercați! Și, cel mai important, luați în considerare utilizarea benzii de mascare pentru a ascunde porturile și golurile în care altfel ar putea merge produsul ales.

1) Pastă de dinți împotriva zgârieturilor ecranului telefonului

Pentru a face acest truc, asigurați-vă că utilizați o pastă de dinți simplă cu pastă albă (fără boabe, coloranți sau margini aspre). Apoi, trebuie doar să luați o cantitate mică pe un tampon de bumbac sau pe un tampon de bumbac și să frecați cu mișcări circulare. Fii foarte blând, poate dura timp până când zgârietura va dispărea. Terminați prin „clătire” cu o cârpă curată și umedă. Rezultatul poate fi surprinzător de satisfăcător!

2) Bicarbonat pentru a șterge urmele superficiale

Utilizat corespunzător, bicarbonatul de sodiu poate estompa zgârieturile pe mai multe tipuri de suprafețe (geamuri, plită cu inducție etc.), începând cu ecranul unui smartphone. Pentru a face acest lucru, amestecați două părți de bicarbonat de sodiu într-o parte de apă. Apoi aplicați acest amestec pe ecranul telefonului dvs. folosind o cârpă moale și curată (de tip microfibră). Din nou, faceți gesturi circulare fără să apăsați prea mult pentru a nu crea mai multe zgârieturi.

3) Talc sau cenușă împotriva zgârieturilor ecranului

Talcul sau cenușa de țigară (sau de lemn) sunt două pulberi care pot fi folosite în locul bicarbonatului de sodiu dacă nu aveți. Se poate amesteca astfel talcul cu apa pentru a forma o pasta groasa sau se poate lua cenusa cu o carpa moale umeda. Apoi, frecați ecranul ușor și pentru o lungă perioadă de timp pentru a reduce aspectul petelor.

4) Uleiul vegetal, trucul puțin cunoscut de încercat

Pentru a reduce micile zgârieturi, puneți o picătură mică de ulei vegetal pe zona zgâriată de pe telefonul dvs. întins. Lăsați să acționeze câteva minute, apoi ștergeți cu o cârpă moale și uscată pentru a lustrui ușor ecranul. Acest lucru poate fi suficient pentru a reduce sau elimina urmele superficiale. Dacă este necesar, terminați cu curățarea telefonului pentru a îndepărta urmele de grăsime.

6) Un produs pentru zgârieturi de caroserii auto

Produsele concepute pentru a șterge zgârieturile de pe caroserie sau de pe faruri pot funcționa și pe ecranul telefonului tău mobil.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile