decoratiuni de craciun

25+ decorațiuni de Crăciun fascinante pentru casa ta


Ce este Crăciunul fără lumini strălucitoare și afișaje superbe care împodobesc ușa de la intrare, veranda și curtea ta? Serios, De fapt, decorarea este una dintre cele mai bune părți ale sezonului și devine adesea o tradiție anuală de Crăciun cu familia. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Avem o mulțime de idei de decorațiuni de Crăciun.

1. Cadourile sclipitoare

Pot fi facute din sarme si decorate cu beculete luminoase pe baterii.

2. Fulgi de zapada din hartie

Creați o scenă atrăgătoare cu o expoziție frumoasă de fulgi de zăpadă și stele de hârtie albă.

Pentru a face fulgi de zăpadă din hârtie, aveți nevoie doar de foarfece, hârtie (recomandăm să folosiți hârtie de greutate medie spre grea, care este mai robustă), un perforator și niște sfoară.

3. Coroana luminoasa de carnaval
coroana luminoasa de carnaval
Pentru a face o coroana luminoasa, veți avea nevoie de un cerc mare de fier. Apoi pur și simplu înfășurați-vă cercul cu un set de becuri LED pentru a-l transforma într-o minune strălucitoare. VFolosiți lumini multicolore pentru o atmosferă veselă de carnaval sau mergeți clasic cu lumini albe strălucitoare și calde.

4. Brad luminos exterior
brad luminos exterior
Puteti sa infrumusetati gradina cu un brad luminos facut din instalatii de Craciun si chiar ghirlande. Pentru a recrea acest ecran magic, începeți prin a fixa un stâlp vertical lung (lemn sau metal) în pământ. Apoi, atașați instalatii luminoase alimentate cu baterii în partea de sus a stâlpului si fixati-le in pamant cu ajutorul unor cuie indoite.

5. Coroana de Craciun suprailuminata

Infășurați o coroană simplă cu lumini albe de Crăciun. Acesta ar putea fi lăsat pentru tot sezonul sau chiar pentru întregul an, dar o puteți îmbrăca de Crăciun adăugând o panglică roșie.

6. Decorarea pomilor din curte

Cine spune că pomii de Crăciun sunt singurele soiuri de pomi care ar trebui împodobite de sărbători? Ramurile sterpe sunt fundalul perfect pentru lumini și ornamente! Ornamentele sunt un plus deosebit de distractiv la ideea tipică de lumini de Crăciun.

7. Ghirlandă ornamentală de Crăciun la usa

Această ghirlandă combină două dintre cele mai populare simboluri de Crăciun: veșnic verde și ornamente. Puteți cumpăra o ghirlandă deja împodobită cu ornamente, sau puteți face cu ușurință una singur folosind cele două articole. Atârnă-l în jurul ușii, pe balustradă, pe un gard sau oriunde s-ar potrivi o ghirlandă.

8. Coroana cu fructe de Craciun

Pentru o alternativă la o coroană tradițională de Crăciun, luați în considerare una făcută din fructe. Puteți să creati o coroana cu fructe false precum mere și pere.

9. Felinare de Craciun

Aliniați-vă trotuarul cu felinare care strălucesc puternic pe cerul nopții. Puteți folosi aceste piese de decor pe tot parcursul anului în nenumărate moduri, dar ele ies cu adevărat în evidență de Crăciun.

10. Scena de Crăciun iluminată

Creează-ți propriul tărâm al minunilor de iarnă cu decorațiuni strălucitoare de Crăciun. Acestea vin într-o mare varietate, astfel încât să puteți face o configurație religioasă cu o scenă de iesle sau să mergeți cu Moș Crăciun și renii lui.

11. Baloane luminoase de Craciun

Cu ajutorul unor plase de sarma, puteti crea niste forme precum niste bile, pe care sa asezati ulterior instalatiile de Craciun. Efectul vizual este fascinant.

12. Amenajare gradinii de Craciun

O combinatie intre Bradul luminos de Craciun si globurile luminoase.

13. Renul luminos

Ren luminos de Craciun

Renul luminos este la moda in aceasta perioada, fiind la vanzare in foarte multe magazine de bricolaj si articole pentru casa.

Alte 25 de idei de decoratiuni de Craciun

Poarta Luminoasa
Poarta Luminoasa
Copacul cu Globuri luminoase
Stele Luminoase

Folositi lumini de Crăciun peste acoperiș și pe alee

Cele mai populare trei stiluri de lumini pentru agățat pe acoperiș sunt becurile C7 și C9 (numite si becuri de exterior). Agățați luminile de Crăciun într-o singură culoare sau creați o temă veselă de sărbători folosind combinații de roșu și verde, albastru și alb sau roșu, alb și verde!

Decoratiuni pentru veranda de Craciun
Înfășurați balustradele de verandă și scara în șiruri de lumini pentru a se potrivi cu iluminatul de pe acoperiș sau decorați cu verdeață și funde asortate.

Fulgi de zapada iluminati
Fulgi de zapada iluminati

Copaci înfășurați cu lumină
Înfășurarea copacilor de exterior cu șiruri luminoase este o idee foarte populară pentru decorarea grădinii de Crăciun. Mini-luminile sunt perfecte pentru a împacheta majoritatea copacilor.

Utilizarea de proiectoare laser pentru a decora casa de Craciun

Îndreptați luminile laser spre partea din față a casei dvs. sau spre o linie de copac pentru a crea afișaje uimitoare de lumină cu o rază de până la 300 de picioare. Puteți chiar să amestecați și să potriviți culorile și să alegeți dintre iluminarea constantă sau animată pentru un design unic, pentru a se potrivi cel mai bine peisajului dvs.!

Lumini de tufisuri (plase)

Nu ești sigur ce să faci cu acele tufișuri din fața casei tale sau cu gardul? Acoperiți tufișurile și arbuștii cu lumini în formă de plasă pentru a crea rapid o iluminare uniformă! Viziteaza-ne saptamanal site-ul pentru mai multe decoratiuni de Craciun.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile