Visuri la cheie. Cum arata casa construita de la zero pentru o bunica si nepoata sa

De multe ori, visurile noastre se implinesc atunci cand ne asteptam mai putin, iar ajutorul poate veni de unde nici nu speram. Asta ne dovedeste, cu fiecare episod, Visuri la cheie, emisiunea difuzata de ProTV, in fiecare miercuri, de la 20:30. Mai jos, vedem povestea care a emotionat o tara intreaga: casa construita de la zero pentru o bunica si nepoata sa.

Tatal sau a murit de cancer cand ea avea doar un an, iar mama sa a fost ucisa intr-o dimineata, in drum spre serviciu, de un barbat care isi dorea o relatie cu ea, desi femeia l-a refuzat in repetate randuri. In ciuda acestor lucruri, Alex este o fata vesela si optimista si crede ca viata este scurta, asadar, trebuie traita din plin. De la varsta de doi ani, tanara a ramas in grija bunicii din partea mamei si, impreuna, incearca sa se bucure de fiecare moment din viata.

Alex a visat mereu sa studieze actoria si sa aiba propria camera, insa a marturisit ca ii este frica sa doarma singura din cauza omului care i-a ucis mama. Atat fata, cat si bunica sa, traiau cu teama in fiecare zi, motiv pentru care, in premiera pentru Visuri la cheie, echipa emisiunii a hotarat sa le construiasca o casa intr-un alt loc decat in cel in care locuiau cele doua. Astfel, toti membrii echipei (Corneliu Ulici, Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu) si-au unit fortele pentru a le construi o casa de la zero. In ceea ce priveste terenul pe care se afla casa, acesta a fost donat de familia lui Ciprian Vlaicu, unul dintre arhitectii emisiunii.

Echipa s-a gandit pana la ultimele detalii, astfel incat celor doua sa nu le lipseasca nimic. Casa dispune de un acoperis supradimensionat, menit sa le faca sa se simta in siguranta, precum si de o curte spatioasa, in care Alex a fost incantata sa descopere doua custi pentru cainii sai, in timp ce bunica a descoperit „lemnaria bunicii” si „casuta gainilor”, in care se aflau trei gaini si un cocos. O alta surpriza pentru bunica a fost masa de afara, pe care arhitectii au amplasat-o acolo deoarece au aflat ca bunicii ii place sa petreaca timp in natura si ca adora cafeaua. Astfel, echipa a amenajat un frumos spatiu pe terasa de la intrare, unde bunica se poate relaxa in orice moment al zilei. Odata intrate in casa, cele doua au fost surprinse sa descopere un hol spatios, bine luminat si decorat cu multe plante, in timp ce in cuptorul electric le astepta o alta supriza: o mancare calda, pe care sa o savureze in noua locuinta.

Vedeti in randurile de mai jos cum arata casa in care vor locui Alex si bunica sa:




[Total: 0 Medie: 0]
Categorii Diverse

Lasă un comentariu