Remediul natural pentru a ține furnicile și gândacii la distanță de locuința ta


Odată cu venirea verii, insectele și furnicile ar putea fi din nou o problemă. Sa vedem cum sa le indepartam impreuna cu alte insecte, printr-o metoda eficienta.

Furnicile și insectele pot intra în casa ta din mai multe motive. Pentru a preveni intrarea lor ați putea lua unele măsuri, inclusiv remediul pe care vă vom explica mai jos.

De ce furnicile și insectele intră în casă

Vara este pe cale să se întoarcă dar nu este întotdeauna sinonimă cu vacanțe și zile frumoase în companie. Odată cu revenirea sezonului cald, de fapt, furnicile și insectele s-ar putea întoarce să ne infesteze casele. Dar de ce ajung în casele noastre?

Furnicile și insectele sunt atrase de mâncare. Ele pot detecta chiar și cele mai mici urme de substanțe alimentare. Dacă ai mâncare descoperită sau firimituri împrăștiate prin casă, insectele pot urmări mirosul și pot încerca să ajungă la el.

În special, furnicile au nevoie de apă pentru a supraviețui, așa că dacă există surse de apă disponibile în casa ta, cum ar fi robinete care picură, condens sau plante care sunt supraudate, acestea pot fi atrase de ea și pot încerca să o acceseze.

Insectele pot căuta apoi un loc sigur pentru cuibărit și reproducere. Dacă găsesc goluri sau fisuri în fundația, podeaua sau pereții casei dvs., este posibil să folosească acele spații pentru adăpost.

Furnicile se pot deplasa în căutarea unor noi resurse alimentare sau a unui nou mediu adecvat. Dacă în apropierea casei dvs. există copaci, arbuști sau grădini unde furnicile și-au stabilit colonii, acestea pot veni la dvs. acasă în căutare de noi oportunități.

Există mai multe metode de a rezolva problema. Mai jos, vă învățăm cum să faceți un repelent cu adevărat eficient, cu doar câteva ingrediente.

Remediul pentru a le elimina

Veți avea nevoie de câteva ingrediente pentru a vă face propriul repelent pentru furnici și insecte. Primul este o lingurita de bicarbonat de sodiu. Apoi, o linguriță de boabe de piper negru. Adăugați un litru de apă și amestecați totul. Ulterior, se filtrează cu ajutorul unei site.

În acest moment, va trebui să diluați amestecul cu 500 ml de apă. Soluția obținută trebuie transferată într-un recipient echipat cu vaporizator. Soluția, de fapt, trebuie vaporizată acolo unde au ajuns furnicile și concentrată în masă.

O metodă alternativă implică întotdeauna folosirea unei lingurițe de boabe de piper, dar, în loc de bicarbonat de sodiu, poți folosi o linguriță de chimen. La aceste două ingrediente va trebui să adăugați un litru de apă și să lăsați la infuzat timp de o oră înainte de a amesteca totul. Puteți transfera amestecul într-un recipient cu un pulverizator și puteți pulveriza acolo unde se plimbă furnicile.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile