Acest tânăr își construiește locuințe în mijlocul pădurii cu mâinile goale, fără unelte

Acest tânăr își construiește locuințe în mijlocul pădurii cu mâinile goale, fără unelte, doar cu ajutorul materialelor existente în natură. Face adevărate opere de artă veche.

Dacă se gândesc la o cabană mulți au în minte o construcție din lemn, cu bușteni groși și cu un acoperiș de tablă sau șindrilă.

Trebuie să aibă și confort: pat moale, grup sanitar, apă caldă, sală de mese, televizor, etc. În mijlocul pădurii ce poți face? Nu ai drumuri (fie chiar și pietruite), dar exista câteva poteci, nu ai energie electrică și nici rețea de alimentare cu apă.

Poți construi dacă vrei un bordei sau o baracă, dar oare vei dori să renunți la comoditatea unui apartament de oraș?

Acest tânăr a arătat că se poate. A construit niște locuințe rudimentare ce-i drept, dar ingenios. S-a folosit de tot ce-i oferă natura și ceea ce a realizat este demn de reportajele în care se prezintă tehnicile de supraviețuire.

Folosind un amestec rudimentar de noroi, bețe și pietre, el a reușit să facă ceva deosebit

Având un total de 102 de zile de la începutul până la sfârșitul lucrării la mai multe construcții (l-ar fi luat 66 de zile, fără ploaie) creatorul (a ce se poate viziona mai jos) a recunoscut că ceea ce face este doar un hobby.

sursa: cyd.ro

Loading...
Loading...
Loading...

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments