baloaneaniversare

5 idei de decoratiuni fascinante din baloane


Baloanele gonflabile pot face o petrecere de aniversare colorată și veselă. Acest decor este foarte versatil și nu ține cont de vârstă.

Decorarea unei petreceri cu baloane – sinonim cu bucurie și distracție – o face specială, diferită, unică. Baloanele sunt potrivite pentru orice tip de eveniment: petreceri aniversare, nunti, momente romantice… daca planuiesti sa dai o petrecere, nu poti sa nu o decorezi cu baloane aniversare.

Baloane cu heliu si panglici agatate, pentru simularea unui tavan din baloane

Baloane cu heliu
Baloanele umflate cu heliu vor merge direct pe tavan. Pur și simplu trebuie să le distribuiți astfel încât să nu se grupeze într-o singură zonă. Această metodă nu este cea mai ieftină, dar este cea mai confortabilă și îți va permite să rămâi calm pe tot parcursul petrecerii (nici un balon nu va cădea la pământ).

Baloane lipite de tavan
Umfla baloanele și atașează pe fiecare câte o bucată de bandă dublu adeziva, apoi lipește-le de tavan. Inainte de a le lipi insa, va sugeram sa verificati ca banda dublu fata sa nu lase urme pe perete.

Arcade din baloane

Un alt mod foarte frumos de a folosi baloanele la o petrecere este de a crea arcade de baloane: este adevărat că este destul de laborios, dar rezultatul merită. Le poti face mari sau mici, in functie ca petrecerea este pentru adulti sau copii. De asemenea, puteți alege baloane de diferite culori și dimensiuni pentru a crea un rezultat luminos și puteți adăuga flori sau plante pentru un rezultat și mai original. Cu toate acestea, este necesar să găsiți o structură de arc potrivită pentru a le atârna.


Vă sfătuim să nu așteptați ziua petrecerii pentru a realiza arcul balonului. Este o muncă destul de complicată și cu siguranță un timp scurt nu va fi suficient. Mai bine să o faceți cu o zi înainte, poate cu ajutorul câtorva prieteni.

Buchet de baloane, care simuleaza un buchet de flori

Umflați baloanele care vor alcătui buchetul și legați-le pe fiecare de șnururi lungi de aproximativ doi metri. Țineți primele trei baloane într-o mână (de obicei stânga pentru dreptaci, invers pentru stângaci), aliniate. Cu mâna liberă, adăugați încă 3 baloane pe rând, stivuindu-le pe cel mai de sus stratul deja aliniat.

Dacă buchetul este format din 10 baloane, construiți al treilea strat, astfel adăugați ultimul balon în „grămadă”.

Perete din baloane, baloane prinse pe un sport drept care simuleaza un perete

Daca te intrebi cum se face un perete cu baloane inseamna ca ai vazut cateva fotografii minunate in care ai putut observa peretii acoperiti in intregime cu baloane pentru un efect fabulos! 

Pe scurt, cum funcționează? Este posibil să amenajezi un perete de baloane acasă

Pasul 1: creați mănunchiuri de 4 baloane

Pentru a crea un perete de baloane trebuie să creați manunchiuri de cate 4 baloane si sa le fixați impreuna pentru a face coloane de baloane.

Pasul 2: înnodați manunchiurile pentru a crea coroanele

Legați 5 mănunchiuri de baloane împreună pentru a forma o coloană de baloane. Această coloană corespunde înălțimii peretelui balonului pe care îl faceți.

După ce ai definit înălțimea, continuă să faci și alte coloane de baloane (ajustate în funcție de spațiu și tu decizi numărul de coloane de făcut). Așezați-le coloanele unele lângă celelalte pentru a putea monta întregul perete. Baloanele pot fi montate pe un perete existent, fiind lipite cu bandă dublu adezivă sau pot fi prinse pe un suport drept care simulează un perete.

Baloane cu personaje: catel, pisica, leopard, spiderman, unicorn

Baloanele cu personaje sunt dedicate petrecerilor copiilor și pot avea diverse forme și culori. Ele au imprimeuri cu personajele din desene animate sau cu animalele preferate și sunt foarte îndrăgite de catre copii.

Ce fel de baloane sa alegi

Există într-adevăr diverse tipuri de baloane pe piață. Le găsești atât în ​​magazinele care vând obiecte pentru petreceri și evenimente, cât și în diferite magazine online. In ceea ce priveste culorile, ai libera alegere si sunt pachete in magazine care ofera baloane de aceeasi culoare, cat si mixte.

Ele pot fi mai mult sau mai puțin transparente, au tonuri pastelate sau o patină metalică, precum și baloane cu diferite tipuri de scrieri cu tematică de petrecere sau ziua de naștere. Unele site-uri de internet vă permit, de asemenea, să alegeti baloane personalizate: puteți scrie numele băiețelului, o urare specială sau chiar să aveți fotografii tipărite.

Știați că există și baloane fluorescente? Dacă ziua de naștere pe care o ai în minte are loc seara, pot fi o idee grozavă. Gândiți-vă ce efect pot avea, mai ales asupra unei persoane care, neștiind de petrecerea lui surpriză, se găsește într-o cameră întunecată plină de baloane luminoase.

Pe lângă baloanele clasice rotunde, există diferite forme: inimă, stea, în formă de număr și multe altele. 

Câte baloane să cumpăr?

Cum să alegi numărul de baloane? Luați în considerare că sunt vândute adesea la pachete de 5, 10 sau chiar 100. Poate părea mult, dar odată umflate, mai ales dacă camera în care le veți așeza este mare, acesta va fi un număr corect! Daca optati pentru un pachet mare, recomandat este sa alegeti baloane latex.

Numarul de baloane folosite depinde si de efectul pe care vrei sa il obtii: daca vrei sa adaugi baloane ca detaliu marginal, doar pentru a da o nota decorativa in plus petrecerii, vor fi de ajuns 2-3 seturi de 10 baloane. Dacă, în schimb, îți dorești o întindere de baloane, în mijlocul căreia celebrul simte că a ajuns dintr-o dată într-o pădure de baloane, atunci te poți gândi foarte bine să cumperi o sută, sau chiar mai multe.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile